پارک ملی بمو علاوه بر این که توانایی جذب طبیعتگردان و ایجاد درآمد دارد میتواند به عنوان یک مرکز تحقیقاتی و برخوردار از نظر تنوع زیستی به منظور بهرهگیری در پزشکی و استفادههای درمانی مطرح باشد.
ابراهیمی کارنامی تأکید کرد: پارک ملی بمو در مجاورت شهر شیرازبخش زرقان از حدود 40 سال قبل تاکنون مورد حفاظت قرار گرفته و در حال حاضر از لحاظ تنوع زیستی در رده پارکهای تراز اول کشور و حتی جهان قرار دارد. این پارک با داشتن مناظر طبیعی بینظیر و توانش مطالعاتی پژوهشی و تفرجی بسیار بالا و موقعیت مکانی بسیار مناسب در مسیر (تخت جمشید) از موقعیت ممتازی جهت توسعه صنعت اکوتوریسم برخوردار است و این صنعت می تواند با توجه به ارزآوری و سود مناسب نقشی عمده در بهبود شرایط اقتصادی و معیشت جوامع محلی ایفا نماید.
وی اظهار داشت: پارک ملی بمو با طبیعتی زیبا و بکر، تپه های پوشیده از گلهای پامچال و لاله های بهاری، در دل کوههای عظیم زاگرس با تنوع گیاهی و جانوری بینظیر، قناتهای پرآب، چشمهسارهای فراوان، آهوان زیبا، پرندگان و گلههای قوچ و میش میتواند جایگاهی مناسب برای حضور هزاران طبیعتگرد، محقق و علاقمند به طبیعت باشد.
وی افزود: با توجه به وجود این توانش در پارک ملی بمو میتوان آن را به یک مرکز جذب اکوتوریست و ایجاد درآمد جهت رشد و توسعه استان مطرح کنیم، ایجاد قطب طبیعتگردی در پارک ملی بمو علاوه بر جذب طبیعتگران و توسعه صنعت جهانگردی در استان میتواند تأثیر بسزایی در توسعه اقتصادی استان داشته و زمینه مناسب جهت ایجاد اشتغال جوانان و جلوگیری از هدر رفتن توانشهای جوانان در این خطه باشد
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر