۱۳۸۹ آذر ۲۰, شنبه

شعار مرگ بر خامنه ای از بلندگوی ماشین آتش نشانی



آقای موسوی زیبنب در برابر زنان جنبش سبز ایران کوچک است

به دلیل تسلط فرهنگ چند صد ساله فرهنگ دروغ و ریای آخوندی و تلاش آنان برای جدا کردن مردم ایران از تاریخ خود باعث ایرانیان زنان ارزشمند تاریخ خود را نشناسند. متاسفانه ما امروز هم نمی خواهیم چشمانمان را باز کنیم. موسوی در پیام خود از زینب نام برده. غافل از اینکه تمام زنان سبز ایران از زینب برتر و شجاع تر هستند. زینب فرزند علی خلیفه پیشین مسلمین بود. علی که در یک روز چند هزار مسلمان را به عنوان خارج شده از دین گردن زد. زینب در بارگاه یزید امنیت داشت ولی آیا زنان ایران در خیابان امنیت داشتند؟ زنان ایران با اینکه می دانستند امنیت ندارند به خیابانها آمدند و مبارزه کردند. پس آقای موسوی باید بداند که زنان سبز ایران از زینب برترند

شیر زنان ایرانی که باید به جای زینب به نسل جدید ایران معرفی گردند


 همگی باید تلاش کنیم ایران را از عرب زدگی برهانیم. تاریخ ایران پر از شیرزنانی است که خدمات ارزشمندی کردند و با مبارزات خود تلاش زیادی در رهایی ایران نمودند. متاسفانه به دلیل قرنها تسلط فرهنگی آخوندها بر این کشور این شیرزنان به جامعه معرفی نشده اند و ایرانیان کمتر این بزرگان را می شناسند. همگی باید تلاش کنیم تا فرهنگ آخوندی را که فرهنگ دروغ و ریا و نیرنگ است از کشور برانیم. میر حسین موسوی هم باید بداند در تاریخ ایران زنان بزرگوار زیادی بودند. زنان جنبش سبز همگی از زینب برترند
بانوان تاريخ ايران
دغدویه:
مادر زرتشت که اصلا از شهر ری بود و در آنجا با کوی ها و کرپن ها که مردم را گمراه می کردند و از آنها مرتب فدیه و قربانی می خواستند و دین را وسیله ای برای رسیدن به امیال و خواستهای ناروای خود کرده بودند به مبارزه پرداخت. پدر و مادرش چون جان او را در خطر دیدند او را نزد یکی از نزدیکان خود به آذربایجان فرستادند او در آنجا با پوروشسب ازدواج کرد و ثمره این پیوند همایون، زرتشت پیامبر بزرگ ایرانیان است.


پوروچیستا:

پوروچیستا ششمین و کوچکترین فرزند زرتشت و سومین دختر اوست. معنی پوروچیستا یعنی پردانش. در گفتار زرتشت که برای ما باقی مانده است از او با پوروچیستا بیش از فرزندان دیگرش سخن واندرز مانده است، یکی از مهمترین سخنان زرتشت با پوروچیستا درباره همسری با جاماسب حکیم، وزیر شاه گشتاسب و منجم و ستاره شناس معروف زمان است. زرتشت به دخترش می فرماید: "پوروچیستا، جاماسب خواهان همسری با توست و تو را از من خواستگاری کرده است من او را برای همسری تو مناسب می دانم ولی تو با خرد مقدست مشورت کن ببین آیا او را شایسته همسری خود می دانی یا نه؟" این گفتار زرتشت یک حقیقت مسلم را آشکار می سازد و آن این است که دختر در آئین زرتشت درانتخاب همسر آزاد است و عقیده پدر بر او تحمیل نمی گردد. همچنین قسمتی از اندرزنامه زرتشت به پوروچیستا در موقع گواه گیری او با جاماسب اکنون هنگام گواه گیری دختران و پسران زرتشتی از طرف موبد بازگو می گردد.

رکسان یا رکسانا:

رکسان یا رکسانا یا روشنک دختر داریوش سوم است که بنا به مقتضیات سیاسی و برای انجام حسن رابطه بین یونان و ایران، همسری اسکندر را پذیرفت.

پانته آ:
یکی از زنان فداکار زمان کوروش، او همراه همسرش که فرمانده سپاه کوروش بود به میدان جنگ رفت. همسرش در میدان جنگ کشته شد. به درخواست پانته آ مراسم با شکوهی برای همسرش برپا شد و آرامگاه مجلل و شایسته ای برای او ساختند. پانته آ پس از سخنرانی مهیجی که برای لشکریان کوروش ایراد کرد و آنان را به ادامه رزم و پیروزی تشویق نمود بر بالای آرامگاه همسرش با خنجری که همراه داشت خود را کشت.

موزا:
زن فرهاد چهارم و مادر فرهاد پنجم که در سکه های مکشوفه از زمان اشکانیان تصویر این ملکه مقتدر اشکانیان کنار پسرش فرهاد پنجم بر روی سکه ها منقوش است.

آريا تس:
تاريخ نويسان يونان از اين بانوی ايرانی دوران هخامنشی در جای جای تاريخ به نيکی ياد کرده اند

آرتا:
آرتادخت وزیر خزانه داری در زمان اردوان چهارم اشکانی. به گفته کتاب اشکانيان اثر ياکونوف روسی خاور شناس بزرگ او ماليات ها را سامان بخشيد و در اداره امور مالی خطائی مرتکب نشد و اقتصاد امپراتوری پارتيان را رونق بخشيد

ارشیا:
از زنان با کفایت دوران هخامنشی

آرتمیس:
آرتمیس یا آرتمیز از زنان بنام زمان هخامنشیان که فرماندهی یکی از ناوگانهای خشایارشاه را در جنگ ایران و یونان به عهده داشت در حالی که بسیاری از ناوگانهای دیگر که تحت فرماندهی مردان بود از دشمن شکست خورد، ناوگان تحت فرماندهی مردان بود از دشمن شکست خورد، ناوگان تحت فرماندهی ارتمیس بر یونانیان پیروز شد.

پروشات:
یکی از زنان مشهور دوران هخامنشی

ماندان:
ماندان یا ماندانا دختر آژی دهاک آخرین پادشاه ماد که همسر کمبوجیه پدر کوروش شد و از این وصلت کوروش متولد گردید. او در تربیت و نیز انتقال قدرت به کوروش سهم بسیار موثری داشت.
آتوسا:
دختر کوروش و همسر با کفایت کوروش و مادر خشایار شاه . ملکه بيش از 28 کشور آسيائی در زمان امپراتوری داريوش بزرگ. هردودوت پدر تاريخ از وی بنه نام شهبانوی داريوش بزرگ يادکرده است. آتوسا چندين بار در لشکر کشی های داريوش بزرگ ياور روحی و فکری او بوده. چندين نبرد مهم تاريخی به فرمان ملکه آتوسا صورت گرفته است.


شهرناز و آرنواز: خواهران جمشید جم

فرانک:
همسر آبتین و مادر فریدون که در رهاندن و زنده ماندن فریدون از دست دژخیمان ضحاک رنجها برد و در به قدرت رسیدنش نقش اساسی داشت.

سیندخت:
همسر خردمند مهرآب کابلی و مادر رودابه و مادربزرگ رستم که در همسری زال و رودابه و جلب موافقت مهرآب پدر رودابه به این وصلت نقش مهمی داشت و نیز در موقع تولد رستم از مادر، سیندخت یار و مددکار دخترش رودابه بود. کوتاه سخن اینکه سیندخت یکی از خردمندترین چهره های شاهنامه است.

رودابه:
دختر مهرآب کابلی و همسر زال و مادر رستم که به روایت شاهنامه دلباختگی زال به او یکی از زیباترین صحنه های شاهنامه است. رودابه در موقع تولد رستم اولین سزارین را انجام داد. بنابراین، چنین زایمان ها را باید "رستمی" گفت نه سزارین. زیرا سزار قرن ها پس از تولد رستم به دنیا آمده است.

تهمینه:
دختر زیباروی پادشاه سمنگان که شبی همسر رستم بود. ثمره آن تولد سهراب است که داستان زندگی و مرگ دردناکش به دست پدر در شاهنامه فردوسی به تفصیل آمده است. تهمینه برای آنکه تمام وقت خود را صرف پرورش سهراب کند، با وجود جوانی و زیبایی ازدواج نکرد.


گرديه:
بانوی جنگ جوی ايرانی. خواهر بهرام چوبينه. فردوسی بزرگ او را به عنوان همسر خسرو پرويز ياد کرده که در چندين نبرد در کنار شاهنشاه قرار گرفته است و دلاوری بسياس از خود نشان داده است.
گرد آفرید:

دختر زیبا و چابکسوار کژدهم که پدرش در مرز ایران و توران مرزبان بود. هنگامی که به دستور افراسیاب لشکری به سرکردگی سهراب برای جنگ با ایرانیان وارد مرز ایران شد گردآفرید لباس رزم به تن کرد و به جنگ سهراب رفت. مبارزه تن به تن بین سهراب و گردآفرید شروع شد و سهراب نمی دانست که گردآفرید زن است زیرا او در لباس و کلاه رزمی شبیه مردان بود، ناگاه در حین جنگ کلاه از سر گردآفرید بزمین افتاد و موهایش نمایان شد، سهراب آن موقع دانست که طرف مقابل او دختر است، دلباخته و عاشقش شد و از او خواستگاری نمود ولی گردآفرید چون سهراب را ایرانی نمیدانست و از هویت او که پسر رستم بود آگاهی نداشت این همسری را نپذیرفت زیرا نمی خواست همسر یک نفر غیر ایرانی باشد که فرماندهی لشکر دشمن را بر عهده داشت بشود.

فرنگیس:
دختر فراسیاب که با سیاوش ازدواج کرد. کیخسرو پادشاه نامدار ایرانی که از طرف پدر نوه کیکاووس و از طرف مادر نوه افراسیاب بود از این پیوند به دنیا آمد و شرح زندگی و مرگ سیاووش در شاهنامه به تفصیل آمده است و در ادبیات ما جای ویژه ای دارد. کیخسرو و مادرش پس از مدتی از توران به ایران آمدند. کیخسرو به راهنمای یاری رستم پهلوان نامدار ایرانی برای گرفتن انتقام خون سیاووش به جنگ پدربزرگش افراسیاب رفت لشکر توران را شکست داد و افراسیاب و عده زیادی از نامداران توران از جمله اشکبوس را از بین برد. در پایان زندگی چون انسانی مقدس و پاک و منزه بود در چشمه ای از نظر ناپدید شد به همین جهت مردم ایران در آن روزگار و زرتشتیان همیشه او را "سوشیانت" که معنی سودرسان است میدانند و منتظر بازگشت و ظهور او هستند.



بانو گشنسب:
دختر رستم خواهر زر بانوی دلير. نام وی در بزرونامه و بهمن نامه بسيار آمده است. يکی از مشهور ترين حکايت های او نبرد سگانه فرامرز، رستم وباننو گشنسب است که در هنگام کشتی پهلوانان را به خاک می افکند، دلیری این بانوی ایرانی مشهور است. او منظومه ای نيز بنام خود دارد که هم اکنون نسخه ای از آن در کتابخانه ملی پارسی و در کتابخانه ملی بريتانيا موجود است.


منیژه:
دختر افراسیاب که بیژن سردار معروف ایرانی دلباخته او گردید و به بند اسارت افراسیاب افتاد و به دستور افراسیاب او را به چاهی که به همین نام معروف است انداختند تا سرانجام رستم که خود را به صورت بازرگانی درآورده بود توانست او را نجات بخشد.

کتایون:
دختر قیصر روم همسر گشتاسب شاه مادر اسفندیار و یکی از اولین کسانی که کیش زرتشت را پذیرفت. موقعی که اسفندیار به دستور گشتاسب می خواست به جنگ رستم برود کتایون به سختی با رفتن او مخالف بود و او بخردانه پند داد ولی اسفندیار نپذیرفت و در جنگ با رستم کور و سپس کشته شد و کتایون با غم و دردی جانکاه به سوگ فرزند نشست.


هما:
دختر اسفندیار و خواهر بهمن و ملکه نامداری از سلسله کیانیان.

پوران:
پوران خسرو منظور پوراندخت دختر خسرو پرویز است که زنی با کفایت و خردمند بود ولی متأسفانه به علت وضع آشفته و نابسامان آن دوران و جنگهای طولانی ایران و روم در زمان خسرو پرویز و نفوذ دین مزدک و نارضایی مردم از وضع موجود نتوانست آن طور که باید از کفایت و دانایی خود به سود مملکت استفاده کند.

آزرمدخت:
دختر دیگر خسرو پرویز که در سال 631 ميلادی پس از "گشتاسب بنده" به شاهنشاهی ايران منصوب شد. آذرميدخت (آزرميدخت) سی و دومين پادشاه ساسانی بود که مثل خواهرش پوراندخت زنی با کفایت و لایق بود اما به همان دليلی که پوراندخت موفق نشد او نیز نتوانست کاری از پیش ببرد. واژه اين نام به چم پير نشدنی و هميشه جوان است.

کردیه:
خواهر خردمند بهرام چوبین

شیرین:
برادرزاده و جانشین مهین بانو حاکم ارمنستان، که زنی خردمند و وفادار بود. داستان عشق او و خسرو پرویز و دلدادگی او و فرهاد در ادبیات ایران مشهور است پس از اینکه خسرو پرویز به دست پسرش شیرویه "که مادرش مریم دختر قیصر روم بود" کشته شد، شیرویه از شیرین که که زن پدرش بود خواستگاری کرد شیرین جواب رد به شیرویه نداد و به او گفت که من به عنوان ملکه ایران باید بهترین مراسم سوگواری را برای پدرت خسرو پرویز بجا آورم در حالی که زیباترین لباس و آرایش را داشت با متانت به همراه موبدان و بزرگان به تشییع جنازه خسرو پرویز پرداخت. پس از انجام مراسم از حاضران خواست که او را برای آخرین وداع با جنازه همسرش تنها بگذارند در آن هنگام با خنجری در کنار همسرش، خود را کشت. شيرين از خسرو 4 فرزند به نام های نستور، شهريار، فرود و مردانشه بدنيا آورد که هر چهار فرزند او در زندان کشته شدند. پس از آن بود که او در کنار همسرش با خنجر خود را کشت.

پری چهر:
دختر زابل شاه همسر جمشید و مادر ثور است. پری چهره در معنای بسیار زیبا،خوب روی، بسیار جمیل، زیباروی، پری روی، و انسانی که سیمای پری دارد، آمده است. استاد توس درباره او گفته است: پری چهره رابچه بد درنهان ازآن خوب روی، شادمان شد جهان

رام بهشت:
نام مؤبدی است که در شهر استخربرای ناهید ، معبدی ساخته بود، رام بهشت مادر بابک و همسرساسان است که در کنار دریاچه بختگان حکومت می کرد وبرای فرزند دیگرش به نام اردشیر، نگهبان سالاری، شهر داراب را گرفت و این آغازی است برای بوجود آمدن سلسله ساسانی در ایران بود.

یوتاب:
سردار زن ایرانی که خواهر آریوبرزن سردار نامدار ارتش شاهنشاهی داریوش سوم بوده است . وی در نبرد با اسکندر گجستک همراه آریو برزن فرمانهدهی بخشی از ارتش را بر عهده داشته ست. او در کوههای بختیاری راه را بر اسکندر بست ولی یک ایرانی خائن راه را به اسکندر نشان داد و او از مسر دیگری به ایران هجوم آورد. از او به عنوان شاه آتروپیان (آذربایجان) در سالهای 20 قبل از میلاد تا 20 سال پس از میلاد نیز یاد شده است. با این همه هم آریوبرزن و هم یوتاب در راه وطن کشته شدند و نامی جاوید از خ.د بر جای گذاشتند.

آذرآناهید:
ملکه ملکه های امپراتوری ایران در زمان شاهنشاهی شاپور یکم بنیانگذار سلسله ساسانی. نام این ملکه بزرگ و اقدامات دولتی او در قلمرو ایران در کتیبه های کعبه زرتشت در استان فارس بارها آمده است و او را ستایش کرده است. (کتاب ساسانيان برگ 282)

پرین:
بانوی دانشمند ایرانی. او دختر کیقباد بود که در سال 924 یزدگردی هزاران برگ از نسخه های اوستا را به زبان پهلوی برای آیندگان از گوشه و کنار ممالک آریایی گردآوری نمود و یکبار کامل آنرا نوشت و نامش در تاریخ ایران زمین رای همیشه ثبت گردیده است. از او چند کتاب دیگر گزرش شده است که به احتمال زیاد در آتش سوزی های سپاه اسلام از میان رفته است. (کتاب فرزانگان ايران برگ 11)
زربانو:
سردار جنگجوی ایرانی. دختر رستم و خواهر بانو گشنسب . او در سوارکاری زبده بوده است و در نبردها دلاوریهای بسیار از خود نشان داده است. تاریخ نام او را جنگجویی که آزاد کننده زال ، آذربرزین و تخوار از زندان بوده است ثبت کرد. (کتاب زن ايرانی برگ 194)


فرخ رو :
نام او به عنوان نخستین بانوی وزیر در تاریخ ایران ثبت شده است . وی از طبقه عام کشوری به مقام وزیری امپراتوری ایران رسید .
کاساندان:



پس از شاهنشاه ايران کورش بزرگ او نخستين شخصيت قدرتمند کشور بزرگ شاهنشاهی ايران بود. کاساندان زيرنام ملکه 28 کشور آسيائی همسر کورش بزرگ پادشاهی می کرده است. مورخين يونانی و گزنفون از وی با نيکی و بزرگ منشی ياد می کرده اند.
آریاتس :
یکی از سرداران مبارز هخامنشی ایران در سالهای پیش از میلاد. مورخین یونانی در چند جا نامی کوتاه از وی به میان آورده اند.


گردیه :
بانوی جنگجوی ایرانی. او خواهر بهرام چوبینه بود. فردوسی بزرگ از او به عنوان همسر خسروپرویز یاد گرده که در چندین نبرد در کنار شاهنشاه قرار داشته است و دلاوری بسیاری از خود نشان داده است.

هلاله :
پادشاه زن ایرانی که به گفته کتاب دینی و تاریخی بندهش (391 یشتها + 274 یشتها) در زمان کیانیان بر اریکه شاهنشاهی ایران نشست. از او به عنوان هفتمین پادشاه کیانی یاد شده است که نامش را همای چهرآزاد و همای و همون نیز گفته اند. او مادر داراب بود و پس از : وهومن سپنددتان " بر تخت شاهنشاهی ایران نشست. وی با زیبایی تمام سی سال پادشاه ایران بود و هیچ گزارشی مبنی بر بد کردار بودن وی و ثبت قوانین اشتباه و ظالمانه به ثبت نرسیده است.

پوراندخت :
شاهنشاه ایران در زمان ساسانی. وی زنی بود که بر بیش از 10 کشور آسیایی پادشاهی میکرد. او پس از اردشیر شیرویه به عنوان بیست و پنجمین پادشاه ساسانی بر اریکه شاهنشاهی ایران نشست و فرمانروایی نمود.
مطالب پاورقی از این جا نقل شده

۱۳۸۹ آذر ۱۹, جمعه

گروه سانسورچی بالاترین


Language Bookmark khajehabdolahi.blogspot.com

تلاش نافرجام من برای پاسخگو کردن سایت بالاترین


Language Bookmark khajehabdollahi2.blogspot.com

چرا لینکهای فرهنگی در بالاترین به سختی داغ می شوند

چرا لینکهای فرهنگی در بالاترین به سختی داغ می شوند
در مدتی که در بالاترین فعالیت می کردم یک سئوال همیشه ذهن مرا مشغول می کرد: چرا لینکهای فرهنگی در بالاترین به سختی داغ می شوند.
اگر در مصاحبه یک فرد فرهنگی با رسانه ها دقت کرده باشید می فهمید که اگر از هر جمله آن مصاحبه مطلب جدیدی یاد نگیرید ولی حتما از سخنان فرد لذت می برید. زیرا فرد فرهنگی حقیقت را بیان می کند و از دل سخن می گوید. . فرد فرهنگی به ابن نمی اندیشد که چه کسی از سخنان او خوشش بیاید و چه کسی خوشش نیاید. او وظیفه خود می داند که واقعیت را بیان کند.
در مصاحبه افراد سیاسی بیشتر روی اعصاب بیننده راه می روند زیرا می خواهند  همه را کم خرد بپندارند و به جای پاسخ به سئوالات با کلمات بازی کنند. مهدی یحی نژاد هم همین خصلت را دارد. 
او سیاسی است و فرهنگی نیست. فرهنگی نبودن او باعث شده برای لینکهای فرهنگی ارزش زیادی قائل نباشد به همین دلیل است که لینکهای فرهنگی در بالاترین به سختی داغ می شوند و هرجه تقاضا می کردیم شرایط را تغییر دهند پاسخی نمی شنیدیم

۱۳۸۹ آذر ۱۸, پنجشنبه

کویتی پور را بهتر بشناسیم

در این لینک صدای کویتی پور را می شنویم که برای خمینی خونخوار نوحه می خواند. خمینی را به یاد داریم که می گفت جنگ و کشته شدن جوانان ایران نعمت است. آنکه در به راحتی آب خوردن فرمان اعدام جوانان ایران را صادر می کرد. آن دروغگویی که با وعده آزادی و آب و برق مجانی بر گرده این ملت نادان سوار شود. کویتی پور دروغگوی شیاد چه سوزناک در فراق این جلاد خونریز که شهوترانی با طفل شیر خوار را کار درستی می داند نوحه می خواند. بیاییم این شیادان را در زباله دان بریزیم. در کنار تربت پاکش در شام غریبان فاطمه با زینب کبری بر سر زنان بگرید. وقتی در باره این خونریز که همه او را می شناسند اینگونه دروغ می گویند توقع دارید در باره حسین راست بگویند. هر چه را در باره حسین گفته اند دروغ است


منوی درخواستی امروز امام حسین در بهشت

یک - شیر و عسل اعلا
دو- پنج عدد رقاص زیبای باله
سه- پنجاه حوری تایوانی برای ماساژ
چهار - یکصدو بیست چهار حوری روسی برای نزدیکی از جلو
پنج- یکصدو بیست و چهار حوری سیاه برای لیسیدن آلت مبارک
شش- هفتاد دو احوری آشپز فرانسوی برای پخت نهار
هفت- هفتاد دو حوری آشپز هندی برای پخت عذای تقویت کننده کمر
هشت-هفتا دو باش گاه بدنسازی با حوریان آمریکایی مربی بدنسازی
نه- شام شبانه از شام نذری شیعیان ایران
ده- هفتاد دو نایت کلوپ شبانه به همراه رقاصان عرب و شراب شیراز
 یازده- چند حوری سکسی اعلا برای شب

انشا الله همه شیعیان آن حضرت ئر کنارش قرار گیرند

حسین حوری کنان شیعیان گریه کنان

حسین حوری کنان شیعیان گریه کنان

این واقعیت محرم است. 
شهید همزمان با شهادت به بهشت می رود
امام حسین شهید شد
شهید همزمان با شهادت به بهشت می رود
امام حسین در بهشت است
بهشت هم پر از حوری 
حوری ها هم خدمات سکس به اهالی بهشت می دهند
انشا الله نصیب تمام شیعیان گردد

۱۳۸۹ آذر ۱۱, پنجشنبه

شهلا اگر قاتل لاله نبود ولی قاتل خودش بود

در مورد شهلا مطالب بسیاری نوشته شده. اکثرا نمی خواهند قبول کنند که در این موضوع خود شهلا نیز مقصر بوده.
روزنامه های ما از یک زن که به حریم خصوصی یک زندگی وارد شده و در اصل کار ناشایستی را انجام داده یک قهرمان ساختند به گونه ای که خود او هم باورش شد که قهرمان است.

من مخالف جامعه ای هستم که در نهایت عشق را تبدیل به جنایت می کند
ولی آیا کاری که شهلا انجام داد صحیح بود؟
شهلا وارد زندگی خصوصی یک مرد زن دار شد
اگر یک مرد وارد زندگی خصوصی یک زن شوهر دار شود کار درستی است؟
چرا ما فکر می کنیم هر کس را که دوست داریم باید در قفس ما زندانی باشد؟
چرا ما نمی توانیم بفهمیم که در زندگی چیزهای زیادی است که ما دوست داریم ولی نمی توانیم داشته باشیم؟
چرا همه کارآگاه شده اند و می گویند شهلا مقصر نبود؟
اگر شهلا در این موضوع مقصر نبود حتما پای چوبه دار می گفت که او را نکشته.
او پای چوبه دار و حتی روز قبل از آن در صحبت با خانواده اش هیچ سخنی از قاتل نبودنش نگفت.  البته شهلا در نه سال گذشته بارها اعدام شده بود و شاید بتوان گفت کیفر خود پس داده بود و مجازات شده بود. مجازات اعدام او شاید عاملی بود که همه را برای دفال از او برانگیخت.
برخی نوشتند شهلا به دلیل عشق به ناصر قتل لاله را پذیرفت. اول که این موضوع کاملا غلط است. آیا شما حاضرید به کسی که شما می گویید زن خودش و مادر فرزندانش را کشته عشق بورزید؟
دوم  اگر هم قاتل لاله نبود به دلیل دروغی که شما می گویید به خاطر عشق به ناصر گفت، خودش قاتل خودش شد.
شهلا اگر قاتل لاله نبود ولی قاتل خودش بود

۱۳۸۹ آذر ۱۰, چهارشنبه

حکایت کوزیدن آخوند روی منبروتقاضا برای فرستادن صلوات برای خفه کردن صدای گوز خود

حکایت کوزیدن آخوند روی منبروتقاضا برای فرستادن صلوات برای خفه کردن  صدای گوز خود

هر گاه آخوند بی موقع می گفته صلوات بفرستید نشانه پیچیدن باد در شکم او و نیاز آخوند به گوزیدن بوده